Imobile

Asigurarea de imobile

Asigurarea de locuinte si imobile

Fie ca este vorba de asigurarea obligatorie a locuintei (PAD) sau ca doresti sa asiguri un imobil, iti stam la dispozitie cu detalii si suntem gata sa iti oferim asigurarea potrivita nevoilor tale. Colaboram cu toate companiile de asigurare prezente pe piata din Romania.

Poti alege in functie de dorintele tale, nivelul de protectie pe care ti-l doresti pentru casa ta. Poti adauga, pe langa riscurile oferite de asigurarea obligatorie mentionate mai sus, si altele precum fenomene naturale, incendii, caderi de corpuri, acoperiri pentru daunele produse bunurilor si pentru cele provocate de apa, furt, vandalism, scurtcircuit, etc.

Important: Conform legii pentru constructiile cu destinatia de locuinta este obligatorie asigurarea acestora impotriva dezastrelor naturale. Polita de asigurare obligatorie a locuintei este numita si PAD (polita de asigurare a dezastrelor). Toti proprietarii de locuinte au obligatia de a incheia PAD.

Nerespectarea de catre persoanele fizice sau juridice a obligatiei de asigurare a locuintelor se sanctionează cu amenda de la 100 la 500 lei.

contacteaza-ne

Contacteaza-ne pentru o oferta personalizata

Ai o dauna?

Ai o dauna si nu stii ce sa faci? Cu ajutorul nostru vei contacta asiguratorul si le vei spune exact ce s-a intamplat

ai intrebari?

Ai intrebari legate de cum functioneaza asigurarile, despagubirile, tipurile speciale sau ciudate de asigurari?

Linkuri utile

Daca ai nevoie sa verifici valabilitatea unei polite RCA sau nu stii ce sa faci daca ai o problema sau nemultumire